COLLECTIONS

Create and select collections linklist in navigation and select created linklist in the Customize Theme > Sidebar Collections Tab

SHOPPING BY:

Availability

Price

PRODUCT TYPE

  COLOR

   SIZE

    Group

     PRICE

      VENDOR

       TAGS

        THALIA FLOKËT (21)

        Shampo me Hithra dhe Ekstrakt Gështenje

        Lek 800

        Vaj për Flokët pa Shpërlarje

        Lek 1,200

        Krem për flokët-Pro Keratin

        Lek 600

        Pro Keratin Multivitamin Shampo

        Lek 700

        Shampoja e mëndafshit Thalia Pro-Keratin

        Lek 700

        Shampo Bimore me Levandë dhe Ekstrakt Sherebele

        Lek 800

        Shampo kundër Rënies së Flokëve me Hudhër dhe Xhensen

        Lek 800

        Shampo me Ekstrakt Gruri dhe Mjalti

        Lek 800

        Shampo Kundër Rënies së Fokëve me Dëllinjë dhe Çaj

        Lek 800
        BACK TO TOP