Blogu Modastika

Një shportë me fruta vetëm për lëkurën dhe flok...

Thalia Beauty fillimisht u bë e njohur dhe tepër e kërkuar nga shampot cilësore të flokëve, formula e të cilave minimizonte dukshëm rënien e tyre. Thalia ofron një larmishmëri produktesh...

Një shportë me fruta vetëm për lëkurën dhe flok...

Thalia Beauty fillimisht u bë e njohur dhe tepër e kërkuar nga shampot cilësore të flokëve, formula e të cilave minimizonte dukshëm rënien e tyre. Thalia ofron një larmishmëri produktesh...

Cilat janë produktet që mund të vendosen pa fri...

IDUN Minerals është një brand kozmetike suedez, produktet e të cilit përmbajnë minerale të pastra. Produktet janë të prodhuara në bashkëpunim të ngushtë me studiues e dermatologë dhe përmbajnë ingredientë...

Cilat janë produktet që mund të vendosen pa fri...

IDUN Minerals është një brand kozmetike suedez, produktet e të cilit përmbajnë minerale të pastra. Produktet janë të prodhuara në bashkëpunim të ngushtë me studiues e dermatologë dhe përmbajnë ingredientë...

Për një pamje si një parisiene e vërtetë

Gizzene është një brand make up-i francez i themeluar në vitin 2006, i cili ka si qëllim që ta bëjë të bukurën të aksesueshme për të gjithë. Gizzene reflekton një...

Për një pamje si një parisiene e vërtetë

Gizzene është një brand make up-i francez i themeluar në vitin 2006, i cili ka si qëllim që ta bëjë të bukurën të aksesueshme për të gjithë. Gizzene reflekton një...

Formula e gjelbër, zgjidhja ideale për kujdesin...

Nga kombinimi i ideve të reja, parimeve dhe pasionit për të bukurën, ka lindur Eterea Cosmesi Naturale, një laborator me teknologji të lartë i kozmetikës bimore. Ky brand italian është...

Formula e gjelbër, zgjidhja ideale për kujdesin...

Nga kombinimi i ideve të reja, parimeve dhe pasionit për të bukurën, ka lindur Eterea Cosmesi Naturale, një laborator me teknologji të lartë i kozmetikës bimore. Ky brand italian është...

Kremi me faktor mbrojtës, zgjidhja për një lëku...

Bronzea, një linjë produktesh italiane për kujdesin nga dielli, të prodhuara posaçërisht për ekspozimin në diell dhe mbrojtjen nga rrezet UV. Kjo linjë përfshin kremra dielli të gjeneratës së fundit,...

Kremi me faktor mbrojtës, zgjidhja për një lëku...

Bronzea, një linjë produktesh italiane për kujdesin nga dielli, të prodhuara posaçërisht për ekspozimin në diell dhe mbrojtjen nga rrezet UV. Kjo linjë përfshin kremra dielli të gjeneratës së fundit,...

Mukusi I kërmillit, sekreti kundër rrudhave?

Bio Snail është një brand italian i themeluar në vitin 2016, me qëllim plotësimin e kërkesave të njerëzve lidhur me kozmetikën, duke prodhuar produkte të cilësisë së lartë me ingredientë...

Mukusi I kërmillit, sekreti kundër rrudhave?

Bio Snail është një brand italian i themeluar në vitin 2016, me qëllim plotësimin e kërkesave të njerëzve lidhur me kozmetikën, duke prodhuar produkte të cilësisë së lartë me ingredientë...