Shampoja e mëndafshit Thalia Pro-Keratin

  Shampoja e mëndafshit Thalia Pro-Keratin

  Lek 700
   DESCRIPTION

   Krijuar për rigjenerimin intensiv të flokëve të thatë, të zbardhur dhe të dëmtuar. (silk shampoo).

   Ndihmon në përshpejtimin e rritjes së flokëve dhe i jep flokëve fuqi rrezatuese. Mban strukturën e flokëve të rrafshët dhe rrit fleksibilitetin e tyre falë hidratimit së pasur. Ndihmon për të zbutur qelizat e mbivendosura dhe për të formuar secilën fije floku. Flokët kaçurrela bëhen më pak kacurrele, më të lehta për tu modeluar dhe më të butë në pamje.

   Shampoja e mëndafshit Thalia Pro Keratin është prodhuar veçanërisht për të ndihmuar në rigjenerimin e flokëve të thatë dhe të dëmtuar, përshpejtimin e rritjes së flokëve dhe sigurimin e shkëlqimit ekstra.Me Keratinën, një proteinë e vlefshme në formulën e saj, depërton në rrënjën e flokëve dhe mbështet forcimin e fijeve të flokëve dhe hidratimin e thellë.Në këtë mënyrë, rrit elasticitetin e humbur të flokëve të dëmtuar dhe të tharë dhe ndihmon rigjenerimin e flokëve. 

   Çfarë është Keratina? Keratina është një proteinë shumë e rëndësishme në epidermë, veçanërisht në indet e flokëve dhe lëkurës. Keratina ka funksion kryesor për të ngjitur qelizat me njëra-tjetrën dhe për të formuar një shtresë mbrojtëse në pjesën e jashtme të lëkurës.

    Përdorimi:

    - Aplikohet në flokë të lagur duke masazhuar. 

   - Për flokë më të qëndrueshëm dhe me shkëlqim, rekomandohet të përdorni me kremin e flokëve Thalia Pro Keratin.

    - Për përdorim të përditshëm.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP