COLLECTIONS

Create and select collections linklist in navigation and select created linklist in the Customize Theme > Sidebar Collections Tab

SHOPPING BY:

Availability

Price

PRODUCT TYPE

  COLOR

   SIZE

    Group

     PRICE

      VENDOR

       TAGS

        BIOSNAIL FYTYRA (12)

        Biosnail krem antiage me 75% sekrecion kërmilli për lëkurë të yndyrshme dhe mikse

        Lek 4,400

        BIOSNAIL Serum Fytyre anti-age 90% sekrecion Kërmilli

        Lek 4,700

        BIOSNAIL, Krem antiage dhe hidratues për lëkurë të thatë, me 66% sekrecion kërmilli

        Lek 4,250

        BIOSNAIL, Krem fytyre anti-age për lëkurë të ndjeshme , 70% sekrecion kërmilli.

        Lek 5,100

        BIOSNAIL Krem për konturet e syve

        Lek 2,800

        BIOSNAIL Serum për lëkurë të ndjeshme për fytyrën, qafën dhe dekoltenë me 85% sekrecion kërmilli

        Lek 5,950

        BIOSNAIL Larës Fytyre

        Lek 2,400

        BIOSNAIL - Maskë fytyre me sekrecion kërmilli

        Lek 1,250

        Patch për Konturin e Syve , me Sekrecion Kërmilli

        Lek 2,500
        BACK TO TOP