COLLECTIONS

Create and select collections linklist in navigation and select created linklist in the Customize Theme > Sidebar Collections Tab

SHOPPING BY:

Availability

Price

PRODUCT TYPE

  COLOR

   SIZE

    Group

     PRICE

      VENDOR

       TAGS

        THALIA FYTYRË (48)

        Krem për Mbrojtje nga Dielli SPF-50

        Lek 3,500

        Maskë për Fytyrën me Argjilë dhe Alga Deti

        Lek 800

        Pastrues Shkumues për Fytyrë Aloe Vera 50%

        Lek 700

        Krem Anti-Rrudhë për Fytyrën me Perlë dhe Peptide

        Lek 1,800

        Serumi Rigjenerues dhe Hidratues SOS 90% Aloe Vera

        Lek 1,200

        Kremi për Fytyrën me Aloe Vera 50%

        Lek 1,200

        Pastrues për Fytyrën me Marshmallow dhe Micellar

        Lek 700

        Pastrues Shkumues me Perla dhe Peptide

        Lek 700

        Krem Anti-Akne

        Lek 1,500
        BACK TO TOP