Shampo Pro Keratin Biotin

  Shampo Pro Keratin Biotin

  Lek 700
   DESCRIPTION
   Shampoja Biotin Thalia Pro Keratin rinovon strukturën e flokëve me biotinën që përmban dhe në të njëjtën kohë ndihmon flokët të jenë më rezistente.

    

   Kombinimi unik i keratinës dhe biotinës ndihmon në sigurimin e oksigjenit në qelizat e flokëve dhe kështu pastron flokët nga ndotësit e mjedisit dhe nxit rritjen e shëndetshme. Shampo Thalia Pro Keratin Biotin mbështet ristrukturimin e flokëve me formulën e saj të zhvilluar posaçërisht për rritjen e qëndrueshmërisë së tyre. Keratina është një burim shumë i fuqishëm i proteinave për strukturën e flokëve. Kombinimi unik i keratinës dhe biotinës, e cila është pjesë e familjes së vitaminave B, ndihmon për të pasur flokët e shëndetshëm dhe për të hequr ndotjen e shkaktuar nga faktorët e mjedisit .

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP