COLLECTIONS

Create and select collections linklist in navigation and select created linklist in the Customize Theme > Sidebar Collections Tab

SHOPPING BY:

Availability

Price

PRODUCT TYPE

  COLOR

   SIZE

    Group

     PRICE

      VENDOR

       TAGS

        Një gamë e gjerë e produkteve për kujdesin ndaj diellit të konceptuara posaçërisht për ekspozimin ndaj diellit dhe rrezeve UV.

        Gama përfshin produktet e diellit të gjeneratës së fundit, të cilat mbrojnë nga efekti i dëmshëm i diellit si dhe sigurojnë nxirje perfekte dhe afatgjatë.

        BRONZEA (9)

        Krem Fytyre SPF 50+,Kundra Njollave Me Acid Hialuronik 

        Lek 4,000

        Krem Dielli Bronzea Spf 50+

        Lek 2,700

        Krem Dielli Bronzea Spf 30+

        Lek 2,600

        Spray Dielli Bronzea Spf 50+

        Lek 2,900

        Spray Dielli Bronzea Spf 30+

        Lek 2,700

        Kremi Bronzea,për përdorim pas ekspozimit në diell

        Lek 2,400

        Ujë Solar Bronzea

        Lek 2,000

        Vaj dielli Bronzea

        Lek 2,100

        Xhel dushi (mbron nxirjen)

        Lek 2,000
        BACK TO TOP