COLLECTIONS

Create and select collections linklist in navigation and select created linklist in the Customize Theme > Sidebar Collections Tab

SHOPPING BY:

Availability

Price

PRODUCT TYPE

  COLOR

   SIZE

    Group

     PRICE

      VENDOR

       TAGS

        THALIA SETET (8)

        Set THalia Boto-Zone X Kunder Plakjes (Xhel krem për fytyrën 50 ml + serum buzësh 15 ml)

        Lek 1,800

        Seti i Kujdesit të Duarve - Papaja

        Lek 1,600

        Seti për Kujdesin e Duarve me Qumësht Fiku

        Lek 1,600

        Seti i Kujdesit të Duarve - Mjedër

        Lek 1,600

        Set për Fytyrën me Kefir dhe Probiotikë + Krem Duarsh Dhuratë

        Lek 2,200

        Seti Mbrojtës Për Lëkurën Blue-LITE

        Lek 1,700 Lek 2,200

        Set udhëtimi - Stamboll (Kujdesi për trupin)

        Lek 799 Lek 2,000

        Set udhëtimi - Antalia (Kujdesi për flokët)

        Lek 799 Lek 2,000
        BACK TO TOP