Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Patch për Konturin e Syve , me Sekrecion Kërmilli

Patch për Konturin e Syve , me Sekrecion Kërmilli

Regular price Lek 2,500 ALL
Regular price Sale price Lek 2,500 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Patch sysh i formuluar me ekstraktin inovativ të luleve të lëpushës, ndriçues, me efekt lifting, i cili ndihmon në relaksimin e zonës së konturit të syve, me ekstraktin e çmuar të kërmillit, hidratues dhe i pasur me lëndë ushqyese, të cilat në sinergji japin një freski dhe çlodhje.

Formati: 4 ml / 0,14 fl.oz.

Shtypeni paketimin pak përpara se ta hapni për ta shpërndarë mirë produktin. Aplikojeni copëzën nën sy, lëreni të veprojë për 10-15 minuta, hiqni copëzën dhe masazhoni lëngun e mbetur derisa produkti të përthithet plotësisht. Shmangni kontaktin e drejtpërdrejtë me sytë.

Mbajeni larg fëmijëve.

 

View full details