Ekstrakt kërmilli Elisir
Ekstrakt kërmilli Elisir
Ekstrakt kërmilli Elisir

  Ekstrakt kërmilli Elisir

  Lek 5,500
   DESCRIPTION

   Sekretim kërmilli i filtruar 


   Suplement ushqimor i lëngshëm me ampula bazuar në sekretimin e kërmillit, kolagjenin detar pluhur, vitaminat B1, B6 dhe C me veti anti-plakje dhe mbrojtëse të lëkurës e cila ndihmon në stimulimin e prodhimit natyral të vetive anti-plakje të epidermës, duke formuar kështu një aleancë unike me produktet e Bio Snai


   Suplementi përbëhet nga 10 ampula (10 ml) që duhen marrë 1 në ditë për 10 ditë me rradhë,në mëngje


   Cikli duhet të përsëritet të paktën dy herë (pra i konsumoni për 10 ditë dhe 20 ditë pushim dhe pastaj përsërisni ciklin


   -Sekretimi i kërmillit ndihmon në parandalimin,trajtimin dhe ngadalësimin e rënies së lëkurës tuaj në lidhje me plakjen.Veprim shumëfunksional për të parandaluar dhe trajtuar plakjen dhe rrudhat e lëkurës.Veprimi kundër plakjes vjen si pasojë e një sërë funksionesh (hidratimi, zbutja, veprimi në mikroqarkullim, veprim anti-radikal


   -Kolagjeni Detar ndihmon në rigjenerimin dhe ri-oksigjenimin e qelizave të lëkurës tuaj për t'i dhënë asaj jetë të re,duke parandaluar dhe vonuar plakjen e lëkurës për shkak të moshës dhe agjentëve atmosferikë që na rrethojn


   -Vitamina B6, Mbron epidermën dhe shtojcat e saj kundër dëmtimit të indeve që rezultojnë nga faktorët e mjedisit dhe  sëmundje


   -Vitamina B1 i jep shkëlqim, ka rolin e sintetizimit të proceseve energjetike të organizmit, duke çliruar nga kjo e fundit energjinë e nevojshme për të kryer aktivitetet e përditshm


   -Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të lëkurës.e.t.ë.);).s.l.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP