Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

BIOSNAIL - Maskë fytyre me sekrecion kërmilli

BIOSNAIL - Maskë fytyre me sekrecion kërmilli

Regular price Lek 1,250 ALL
Regular price Sale price Lek 1,250 ALL
Sale Sold out
Tax included.

BIOSNAIL- Maskë fytyre me sekrecion kërmilli

Maska e fytyrës me celulozë me efekt lifting për  8-orë, me pëmbajtje 45% sekrecion kërmilli dhe me dermo-tenes natyral si ekstrakti Kijelia, tërheqes natyral , i përfituar nga ektraktet e bimës që rriten në Afrikë në prezencën e dy peptideve që ndihmojnë në tërheqjen e lëkurës në mënyrë natyrale; ekstrakt nga Quillaja, hidratues natyral, i përfituar nga bimët e Chilean që përmbajne qeliza polisakaride formuar nga prezenca e flavonoideve dhe sheqer të reduktuar duke i dhënë lëkurës veti hidratuese.

Të gjitha këto të kombinuara me vetitë e mukusit të kërmillit që është ingredient natyral kundër rrudhave, jep jo vetëm efektin tërheqës por edhe kujdesje fantastike dhe mirëqenie të lëkurës së fytyrës.

View full details