COLLECTIONS

Create and select collections linklist in navigation and select created linklist in the Customize Theme > Sidebar Collections Tab

SHOPPING BY:

Availability

Price

PRODUCT TYPE

  COLOR

   SIZE

    Group

     PRICE

      VENDOR

       TAGS

        Te Gjitha Produktet (269)

        Fondatinë HD PRO GIZZENE

        Lek 999

        GIZZENE Matte&Day Long Rouge

        Lek 599

        Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene

        Lek 499

        Loose Powder -UMF

        Lek 900

        Pro Stick -GIZZENE

        Lek 899

        Biosnail krem antiage me 75% sekrecion kërmilli për lëkurë të yndyrshme dhe mikse

        Lek 4,400

        Laps Buzësh-GIZZENE

        Lek 299

        Makineria për maska BIO

        Lek 14,900 Lek 25,000

        Buzëkuq Beauty -GIZZENE

        Lek 599
        BACK TO TOP