Skip to product information
1 of 6

Modastika Cosmetics

Fondatinë HD PRO GIZZENE

Fondatinë HD PRO GIZZENE

Regular price Lek 999 ALL
Regular price Sale price Lek 999 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Color
Kjo fondatinë siguron një mbulim të mesëm dhe një përfundim natyral mat të lehtë që zgjat deri në 24 orë në çdo nuancë.
Formula përmban hidratues dhe pigmente që përshtaten me ngjyrën tuaj dhe shkrihen në lëkurë duke u njëtrajtësuar lehtë për të krijuar një efekt natyral, të ngjashëm me atë të lëkurës tuaj. 
View full details