Skip to product information
1 of 17

Modastika Cosmetics

Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene

Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene

Regular price Lek 499 ALL
Regular price Sale price Lek 499 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Color

Shkëlqyes dhe hidratues buzësh me një mbulim të dukshëm.

Pro-Glam LipGloss vjen me nje gamë të gjerë për të gjitha nuancat që ju dëshironi .

Krijoni një pamje fantastike të buzëve, me mbulim të butë, gjithmonë me shkëlqim dhe asnjëherë të thatë.  

View full details