Skip to product information
1 of 19

Modastika Cosmetics

GIZZENE Matte&Day Long Rouge

GIZZENE Matte&Day Long Rouge

Regular price Lek 599 ALL
Regular price Sale price Lek 599 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Color

Një ngjyrë  e qëndrueshme për buzët, me një bazë të butë, që siguron hidratim përfundimtar.Ka efekt të gjatë dhe nuk thahet ,i përshtatshëm për buzët e plasaritura. Mbrojtje antioksiduese dhe hidratim përfundimtar.Kjo formulë e buzëkuqit mat,përmban elementë për të ndriçuar buzët me pigment super intensiv për një pasqyrim voluminoz metalik./

View full details