Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Seti i Kujdesit të Duarve - Papaja

Seti i Kujdesit të Duarve - Papaja

Regular price Lek 1,600 ALL
Regular price Sale price Lek 1,600 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Për të pasur duar më rrezatuese dhe plot hidratim, përdorni setin DUO Papaya!

Informacione mbi produktin:

Seti përbëhet nga 400 ml sapun i lëngshëm që do të ndryshojë ndjesinë e dushit tuaj dhe 400 ml locion për kujdesin e duarve dhe thonjve që ofron kujdes të madh.

Seti i kujdesit për duart Thalia Natural Beauty Duo Care me ekstrakt papaja është një kandidat për të rigjallëruar lëkurën tuaj me aromën e saj të ëmbël dhe ngjyrën si diell tropikal. Produkti, i cili heq thatësinë, hidraton lëkurën në mënyrë të mrekullueshme dhe rrit shkëlqimin e lëkurës. Papaja, të cilën ne e quajmë "ekzotike" dhe emrin e së cilës e kemi dëgjuar por nuk dihet shumë, përmban nivele të larta të fibrave, antioksidantë, vitamina A, B, C, D dhe minerale kalcium, hekur dhe magnez. Seti i kujdesit për duart me ekstrakt Papaja do t'ju bëjë të lumtur dhe të relaksuar me aromën e tij e cila mund të përdoret në mënyrë të sigurt nga të gjithë anëtarët e familjes.

 Përdorimi:

Lani duart me sapunin e lëngshëm - Thalia Natural Beauty Duo Care me ekstrakt Papaja dhe shpëlajini tërësisht. Shmangni kontaktin me sytë. Për përdorim të jashtëm.

Vendosni locion për kujdesin e duarve dhe thonjve duke masazhuar duart dhe thonjtë sa herë që keni nevojë. Shmangni kontaktin me sytë. Për përdorim të jashtëm.

Nuk përmban substanca të dëmshme për shëndetin e njeriut si SLS, SLES dhe paraben. Produkti nuk është testuar në kafshë.

View full details