Set THalia Boto-Zone X Kunder Plakjes (Xhel krem për fytyrën 50 ml + serum buzësh 15 ml)

  Set THalia Boto-Zone X Kunder Plakjes (Xhel krem për fytyrën 50 ml + serum buzësh 15 ml)

  Lek 1,800
   DESCRIPTION
   Set për kujdesin kundër plakjes BOTOzoneX
   BOTO-ZoneX është një serum buzësh thellësisht hidratues, kundër plakjes, i cili mbështet konturet e lëmuara për buzë të zhdërvjellta dhe me pamje rinore. I prodhuar me teknologjinë e gjeneratës së ardhshme Niosome, serumi BOTO-ZoneX Lip Serum është i formuluar posaçërisht për buzën e sipërme dhe linjat përreth me kompleksin e tij Hexapeptide -19. Vaji i farës Chia i pasur me vitamina hidraton thellësisht për të rritur elasticitetin e lëkurës, siguron hidratim intensiv me mbështetjen e Acidit Hyaluronik. Ai formon një funksion pengues kundër shenjave të dukshme të plakjes. Mënyra e përdorimit: Përdoreni mëngjesin dhe natën si hapin e fundit të rutinës suaj të kujdesit të lëkurës. Aplikoni serum të mjaftueshëm duke masazhuar buzën e sipërme dhe perimetrin me lëvizje të vogla rrethore. Paralajmërime: Shmangni kontaktin e drejtpërdrejtë me sytë. Nëse produkti bie në kontakt me sytë, shpëlajeni me ujë të ngrohtë. Mbroni nga nxehtësia dhe rrezet e diellit. Mbajeni larg fëmijëve."
   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP