Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Vaj dielli Bronzea

Vaj dielli Bronzea

Regular price Lek 2,100 ALL
Regular price Sale price Lek 2,100 ALL
Sale Sold out
Tax included.

 Ky vaj dielli absorbohet shpejt dhe është i përshtatshëm për të ushqyer lëkurën e trupit  dhe flokët e dëmtuar nga dielli. Formuluar me vaj lajthie, jojoba dhe bajame, si dhe vaj novator me qumështin e  gjembave, siguron mbrojtjen dhe ushqimin e duhur.

Formati 200ml.

View full details