Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Ujë Solar Bronzea

Ujë Solar Bronzea

Regular price Lek 2,000 ALL
Regular price Sale price Lek 2,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Ujë për mbrojtje nga dielli,i përshtatshëm për të freskuar lëkurën
gjatë ekspozimit të diellit.Një formulë e lehtë dhe delikate e bazuar në Aloe Vera, Calendula dhe Bisabolol me një veprim qetësues dhe freskues për fytyrën dhe trupin, me një aromë natyrale të mrekullueshme.

Formati 150 ml.

View full details