Zizifi

  Zizifi

  Lek 900
   DESCRIPTION

   Ziziphus i jep shkëlqim flokëve pa ndryshuar ngjyrën e tyre bazë. I shkëlqyeshëm për flokë të brishtë, të hollë dhe pa vëllim, ai mund të veprojë (edhe në doza të vogla),  si mjet fiksues për pluhurat e tjerë ngjyrosës me origjinë bimore, p.sh. indigofera (këna e zezë). Duke qenë një pluhur neutral, është gjithashtu shumë i dobishëm për intensitetin e toneve të arritshme me ngjyrosjen e bimëve.

    SI TË PËRDORET:

    Përzieni sasinë e nevojshme të pluhurit me ujë të nxehtë, derisa të merrni një masë jo shumë të trashë. Vendoseni në flokë pak të pastruar dhe pak të lagur. Mbështilleni me letër alumini dhe lëreni të veprojë për midis 20 dhe 45 minuta. Pas kohës së pritur, pije dhe vazhdo me tharjen normale.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP