Xhel për vetullat
Xhel për vetullat
Xhel për vetullat
Xhel për vetullat
Xhel për vetullat
Xhel për vetullat

  Xhel për vetullat

  Lek 1,000
   DESCRIPTION

   Realizoni vetullat ideale me një hap të vetëm duke perdorur xhelin e vetullave nga UMF në më  pak se 2 minuta dhe do të zgjasë derisa ju të vendosni ta hiqni.

   Për rezultate natyrale të mahnitshme,që japin efektin e një vetulle të përkryer

   Në 6 nuanca.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP