Xhel për Trupin me Marshmallow dhe Micellar

  Xhel për Trupin me Marshmallow dhe Micellar

  Lek 299 Lek 800
   DESCRIPTION

   Marshmallow Micellar Xhel Dushi, një nga produktet kryesore të Marshmallow Micellar Series krijuar nga Thalia Natural Beauty për të rinjtë, ofron një kënaqësi magjike dushi me tiparin e tij zbutës dhe aromën e këndshme që  të shoqëron gjatë gjithë ditës. Ju do të ndieni që lëkura juaj do të jetë e butë dhe e aromatizuar.


   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP