Xhel me këna për refleks të kuq

  Xhel me këna për refleks të kuq

  Lek 1,000
   DESCRIPTION

   Ideal për të ringjallur tonin e flokëve të kuq dhe gështenjë falë bio-lëngut Lawsonia. Mban rezultatin e marrë me ngjyra natyrale dhe sintetike për më gjatë. Me ekstrakte organike të Linit, Kajsisë dhe Sojës, ajo rigjallëron flokët pa jetë. Nuk përmban alergjen.

   SI PËRDORET:

   Vendosni 1/2 e madhesise se arrës në flokë të thatë për të marrë një efekt të lagësht. Nga ana tjetër, në flokë të lagur, ajo kryen një veprim disiplinues me një efekt natyral.

   ** nga bluarja e drithërave, nga bujqësia organike

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP