Xhel për Refleks Ngjyrë Kafe me Arrë dhe Indigofera

  Xhel për Refleks Ngjyrë Kafe me Arrë dhe Indigofera

  Lek 1,000
   DESCRIPTION

   Ideal për ringjalljen e tonit të flokëve kafe në sajë të lëvores së Arrës dhe Indigofera. Mban rezultatin e marrë me ngjyra natyrale dhe sintetike për më gjatë. Me ekstrakte organike të Linit, Kajsisë dhe Sojës, ajo rigjallëron flokët  pa shkëlqim. Nuk përmban alergjen.

    SI PËRDORET:

   Vendosni 1/2 arrë në flokë të thatë për të marrë një efekt të lagësht. Nga ana tjetër, në flokë të lagur, ajo kryen një veprim disiplinues me një efekt natyral.

   ** nga bluarja e drithërave, nga bujqësia organike

    

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP