Xhel për pastrimin e makeup-it-UMF

  Xhel për pastrimin e makeup-it-UMF

  Lek 1,200
   DESCRIPTION

   Xhel për pastrimin e makeup-it  pastron të gjithë makeup-in, përfshirë edhe  produktet e papërshkueshëm nga uji.

   Kjo formulë e butë, e tretshme në ujë e xhelit,e lë lëkurën të ndjehet e freskët, e pastër dhe e lëmuar. Formula funksionon për të shpërndarë makeup-in dhe papastërtitë e tjera. Pastron fytyrën  plotësisht, duke e  lënë të pastruar dhe pa yndyrë . 

   Udhëzimet: Pasi të  keni tharë fytyrën tuaj masazhojeni me xhel për ta shpërndarë dhe pastruar  makeup-in dhe më  pas shpëlajeni me ujë.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP