Xhel Pastrues për duart me Trumzë dhe Neem

  Xhel Pastrues për duart me Trumzë dhe Neem

  Lek 900
   DESCRIPTION

   Xhel pastrues i duarve, me bazë alkooli i pasuruar me ekstrakte, me veti të forta pastruese të neem, trumzë, aloe, eukalipti dhe rozmarine. Ai vepron në disa sekonda, pa nevojë për shpëlarje, duke e lënë lëkurën të pastruar, të butë dhe aromatik. Aromë pa alergjen.

    SI PËRDORET:

   Vendosni disa pika në duar dhe masazhojeni derisa të thithet plotësisht.

   * nga bujqësia organike

   ** pa alergjen

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP