Xhel Pastel me Lajthi

  Xhel Pastel me Lajthi

  Lek 500
   DESCRIPTION

   Ky xhel është produkti ideal për përgatitjen maskave në formë homogjene. Celuloza e perimeve e pranishme i bën përbërësit më të butë dhe më uniformë, duke shmangur formimin e gungave dhe pikimin. Trajtimi i flokëve, shpëlarja do të jetë më e lehtë dhe më e shpejtë. I dobishëm gjithashtu për stilimin e përditshëm me një efekt modelimi dhe lustrimi. Nuk përmban parfum.

    SI PËRDORET:

   Shtoni xhel pastel në maskën e realizuar, përzieni derisa të merrni një masë kompakte.  Përmbajtja e qeses është ideale për 100-150 g pluhura, por nevoja mund të ndryshojë në bazë të bimëve të përdorura.

   * nga bujqësia organike

   ** nga bluarja e drithërave nga bujqësia organike

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP