Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Xhel Neutral me Lajthi

Xhel Neutral me Lajthi

Regular price Lek 1,000 ALL
Regular price Sale price Lek 1,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Xhelatina  e çertifikuar me origjinë bimore e kombinuar me ekstraktin  e vajit te lajthisë me vetitë e modelimit, ristrukturimit dhe lustrimit të flokëve. Ideale për stilimin e përditshëm, ndihmon në përcaktimin e të gjitha llojeve të flokëve pa ndotur ose peshuar ato. I lë flokët jetikë dhe me shkëlqim. Nuk është i yndyrshëm dhe nuk krijon nuanca të  padëshiruar. Nuk përmban parfum.

 SI PËRDORET:

Mund të aplikohet në flokë të thatë, duke u përhapur në të gjithë flokët, për të marrë një efekt të lagësht. E aplikuar në flokë të lagur, ajo kryen një veprim disiplinues, duke dhënë një stil të butë dhe natyral.

* nga bujqësia organike

** nga bluarja e drithërave, nga bujqësia organike

View full details