Wet And Dry Dual-Use Powder
Wet And Dry Dual-Use Powder

  Wet And Dry Dual-Use Powder

  Lek 1,200
   DESCRIPTION

   Kjo pudër mundëson aplikim të përsosur në fytyrën tuaj.Për një strukturë të lehtë dhe të butë,kjo pudër siguron një mbulim dhe bazë të pastër dhe natyrale për të zbutur ngjyrën dhe strukturën e lëkurës për një  rrezatim të përgjithshëm.

   Formula Ultra-e butë aplikohet në mënyrë që të përthithë yndyrën e tepërt,si dhe për të ruajtur fytyrën me pamje të freskët dhe me një përfundim natyral.

   Krijuar për përdorim të përditshëm,kjo pudër me funksion të dyfishtë mund të aplikohet si e lagur ashtu edhe e thatë.

   • Për mbulim të lartë gjatë gjithë ditës,e aplikoni me sfungjer të  lagur.
   • Për  mbulim të lehtë, përdoreni atë të thatë.
              

                                        

     ADDITIONAL INFORMATION
     Color: Blue, Purple, White
     Size: 20, 24
     Material: 100% Polyester
     REVIEWS

     RELATED PRODUCTS

     BACK TO TOP