Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Vaji Esencial i Cajeput

Vaji Esencial i Cajeput

Regular price Lek 3,400 ALL
Regular price Sale price Lek 3,400 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Vaji esencial i cajeput nxirret nga pema e çajit leucadendron (një bimë e njohur gjithashtu si pema e çajit të bardhë). Ky vaj ka një aromë shumë të ngjashme me atë të eukaliptit dhe është i njohur për vetitë e tij qetësuese.Mund të përdoret për avull ose masazhe.Eshtë i njohur për vetitë e tij relaksuese.Këshillohet të aplikohet i holluar duke përdorur një vaj hollues, ose duke përzier disa pika me produkte të tjera.

 

View full details