Vaji Air-ETEREA

  Vaji Air-ETEREA

  Lek 2,000
   DESCRIPTION

   Vaji Air është një përgatitje e shkëlqyer e përbërë nga 9 vajra esencialë dhe vaj organik .

   • Kryen një veprim energjik, forcues dhe freskues
   • Ai përfaqëson një ilaç të shkëlqyeshëm për problemet e frymëmarrjes për shkak të gripit ose ftohjes.

   Formati: 10ml

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP