Vaj Tradicional Trendafili Thalia

  Vaj Tradicional Trendafili Thalia

  Lek 1,000
   DESCRIPTION

   Përftohet nga distilimi me avull i petaleve të trëndafilit.


   I quajtur edhe "ari i lëngshëm" dhe "mbretëresha e të gjitha vajrave", vaji i trëndafilit ka qenë një pjesë e rëndësishme e rutinës së kujdesit të lëkurës që nga kohërat e lashta. Mund ta shtoni në produktet tuaja të kujdesit të lëkurës ose vajrat e kujdesit të lëkurës për të zbukuruar lëkurën tuaj. Rigjallëron dhe hidraton lëkurën. Ndihmon për të pasur një lëkurë me shkëlqim dhe të gjallë. Vaji i trëndafilit është ideal për një masazh relaksues dhe përvojë banje me efektin e tij qetësues.

   Përdorimi:
   Mund ta aplikoni në trupin tuaj duke e shtuar në produktet tuaja të kujdesit të lëkurës ose vajrat e kujdesit të lëkurës për të zbukuruar lëkurën tuaj. Ju mund të shtoni disa pika në ujin e banjës dhe të bëni një banjë me këtë ujë. Mund të përdoret duke hedhur disa pika në ujin e temjanicës ose difuzorit elektrik për të përhapur efektin relaksues në mjedis. Është për përdorim të jashtëm.

   Paralajmërime:

   Mos e aplikoni direkt në lëkurë pa u holluar. Provoni gjithmonë në një zonë të vogël të lëkurës përpara se ta aplikoni në të gjithë. Mbajeni larg fëmijëve. Konsultohuni me mjekun tuaj përpara përdorimit gjatë shtatzënisë. Mos bini në kontakt me sytë. Mbajeni në një vend të freskët."

   “Produkti ynë është produkt kozmetik, nuk është i përshtatshëm për ushqim”.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP