Vaj Shege Organik ETEREA

  Vaj Shege Organik ETEREA

  Lek 4,100
   DESCRIPTION

   Vajrat organikë  të ETEREA janë të çmuar dhe me cilësi më të lartë:

   • Prodhuar nga farat e vogla të shegës
   • Anti-rrudhë, hidratues, antioksidant
   • Veprim të fuqishëm rigjenerues
   • I dobishëm gjithashtu për trajtimin e flokëve të thatë dhe të delikatë.
   • I pasur me ekstraktin e vitaminës E 
   • Vaji i Shegës llogaritet si vaji më i mirë kundër plakjes.


   Formati: 10ml

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP