Vaj Rozmarine

  Vaj Rozmarine

  Lek 3,400
   DESCRIPTION

   Vaji esencial i rozmarinës nxirret nga degëzat e bimës (rosmarinus officinalis). Aroma e tij e bën këtë vaj të njohur menjëherë

   Ka veti pastruese të lëkurës, prandaj mund të shtohet (mjafton një ose dy pika) brenda kremrave, shampove. Përdoret për relaksim dhe masazhe.

   Nëse përdoret brenda një dhome, ai jep një ndjenjë relaksimi, ndërsa përmirëson përqendrimin. Këshillohet të aplikohet i holluar duke përdorur një vaj hollues, ose duke përzier disa  pika me produkte të tjera.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP