Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Vaj Biologjik i Arrës së Kokosit ETEREA

Vaj Biologjik i Arrës së Kokosit ETEREA

Regular price Lek 2,400 ALL
Regular price Sale price Lek 2,400 ALL
Sale Sold out
Tax included.
  • Fitohet përmes presimit të ftohtë të arrave të  kokosit
  • Jashtëzakonisht i gjithanshëm
  • I jep elasticitet lëkurës, dritë dhe një efekt velvet të butë
  • Ndihmon gjithashtu në gjallërimin dhe ristrukturimin e flokëve
  • I pasur me  Vitaminë E , e cila njihet për funksionet e saj të shkëlqyera


Formati: 150ml

Mënyra e përdorimit!

Ristrukturimi i flokëve të dobët

Mënyra e përdorimit:

Flokët:Përdoreni para larjes, duke i lagur ato plotësisht  ; përhapeni me majë të gishtave në gjithë flokët; masazhoni butësisht edhe në lëkurën e kokës; mbuloni flokët me një cipë transparente dhe lëreni vajin të veprojë për rreth 30/60 minuta; më pas lani flokët si zakonisht..

Zbokth: Përdoreni para larjes,shtoni disa pika të vajit esencial të cajit në Vajin e Kokosit dhe  fërkoni butësisht lëkurën e kokës; lëreni për 15/30 minuta dhe lani flokët si zakonisht.

Lëkurë: aplikoni në lëkurë të lagur ose të thatë, duke masazhuar butësisht derisa të përthithet plotësisht.


Në temperaturat e ambientit nën rreth 26 ° C, vaji tenton të ngurtësohet ndaj kombinohet me një burim nxehtësie dhe shkundet para përdorimit.

View full details