Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Vaj Argani 100% Natyral

Vaj Argani 100% Natyral

Regular price Lek 1,800 ALL
Regular price Sale price Lek 1,800 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Vaji organik i arganit - Thalia është 100% i pastër dhe natyral. Është një ushqyes i shëndetshëm dhe natyral për lëkurën dhe flokët tuaj.

Informacione mbi produktin:

Argan Oil është përdorur për shumë qëllime si një sekret bukurie për shekuj me radhë. Ai i jep një gjallëri shtesë lëkurës. Vaji Organik i Arganit Thalia është i dobishëm për sa i përket parandalimit të formimit të gjëndrave dhjamore në lëkurë, si dhe sigurimit të një zgjidhjeje të shkëlqyeshme për lëkurën e thatë dhe të ndjeshme por përdoret dhe për fytyrat e yndyrshme ku ndihmon në parandalimin e yndyrës së tepërt në lëkurë. Ju mund të përdorni në mënyrë të sigurt Thalia Argan Oil për kujdesin e thonjve tuaj.

Ky vaj, i cili është një dhuratë e natyrës, ndihmon në parandalimin e thyerjes së thonjve dhe në të njëjtën kohë  i ushqen dhe forcon thonjtë tuaj. Është një ushqyes i shëndetshëm dhe natyral për flokët. Mund ta përdorni në pjesë të trupit si: bërrylat, thembrat, etj. Mund ta përdorni në mënyrë të sigurt në të gjitha zonat që janë të thata, të ndjeshme ndaj plasaritjes dhe që kanë nevojë për hidratim.

 Përdorimi i produktit:

Pastroni lëkurën tuaj përpara se të aplikoni Thalia Organik Argan Oil në lëkurën tuaj. Vaji do të depërtojë shpejt në lëkurën tuaj dhe do t’i japë asaj gjallëri dhe elasticitet. Në të njëjtën kohë, duke aplikuar Thalia Organik Argan Oil në bazën dhe skajet e thonjve tuaj, ju do të keni ekuilibrin e hidratimit që ju nevojitet thonjve tuaj.

Nuk përmban substanca të dëmshme për shëndetin e njeriut si SLS, SLES dhe paraben. Produkti nuk është testuar në kafshë.

View full details