Turmike
Turmike
Turmike

  Turmike

  Lek 900
   DESCRIPTION

   Pluhur shafran i Indisë është ideal për ngjyrosjen e flokëve në një të verdhë shumë intensive. Mjekësia Ayurvedic i atribuon këtij pluhuri, të pasur me kalium, vitaminë C dhe mbi të gjitha kurkumin, veti mjaft të dobishme shumë prej të cilave konfirmohen nga shkenca moderne. Shafran i Indisë është gjithashtu një nga produktet më të rëndësishme ngjyrosës që përdoret jo vetëm për të ngjyrosur lëkurën, leshin dhe mëndafshin, por edhe si një ngjyrues ushqimor.

    SI TË PËRDORET:

   Përzieni sasinë e nevojshme të pluhurit me ujë të nxehtë, derisa të merrni një masë jo shumë të trashë. Mbështilleni me letër alumini dhe lëreni të veprojë midis 20 dhe 60 minuta, në varësi të rezultatit të dëshiruar dhe bazës fillestare. Eshtë e këshillueshme që të përdorni Shafranin e Indisë në një përzierje me pluhurat e tjerë, pasi ai mund të japë ngjyra të verdha acid në flokët shumë të hapur. Mund të kombinohet me pluhurat neutrale (Këna neutrale, Ziziphus, Altea) ose me pluhurat e tjerë ngjyrues (Rhubarb, Red Henna No.2 ose No.3) në përqindje të ndryshueshme, për të marrë reflektime nga bjondja e ftohtë në të verdhën e artë. Në sfonde kafe dhe kafe të çelët, pa ose me prani të ulët të të bardhëve, jep shkëlqim ekstrem.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP