Tonik për Fytyrë Thalia Marshmallow

  Tonik për Fytyrë Thalia Marshmallow

  Lek 800
   DESCRIPTION
   2,391 / 5,000

   Translation results

   Toniku i marshmallow nga Thalia tregon se sa të fuqishëm janë ekstraktet nga bima e marshmallow. Toniku nuk përmban ekstrakt nga proshuta e marshmallow, por nga bima e marshmallow. Kjo bimë njihet edhe si Marshmallow dhe është përdorur për shumë vite në kujdesin natyror dhe mjekësi për sëmundje të ndryshme fizike. Toniku mund të përdoret si pastrues i fytyrës, makijazhi, siguron hidratim optimal të lëkurës dhe si freskues i mirë. Një pastrues efektiv për lëkurën, me bazë natyrale dhe me aromë të mrekullueshme. Toniku me marshmallow ndihmon në heqjen e make-up-it, papastërtitë e lëkurës dhe lufton lëkurën e thatë.
   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP