Tonik dhe Ujë Balancues Midnight

  Tonik dhe Ujë Balancues Midnight

  Lek 299 Lek 800
   DESCRIPTION

   Trëndafili, ekzistenca e të cilit në botën tonë daton në 35 milion vjet, ka qenë një simbol i dashurisë dhe bukurisë për mijëra vjet. Kjo lule unike tani gjen një kuptim të ri me Serinë e Pastrimit dhe Balancimit të Trëndafilave të Thalia Natural Beauty.

   Uji & Toniku pastrues dhe ekuilibrues i fytyrës, i cili është një nga produktet speciale të serisë dhe përmban ujë intensiv me trëndafila, pastron dhe zbut fytyrën, sytë, make-upin dhe buzët tuaja në një hap.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP