Tonik për lëkurë delikate

  Tonik për lëkurë delikate

  Lek 2,200
   DESCRIPTION

   Tonik për lëkurë delikate

   Gentle Face Tonic përdor ingredientë te jashtëzakonshëm bimorë për të hidratuar, freskuar dhe tonifikuar indet pas pastrimit të lëkurës.

    

   Toniku ka aftesi të:

   • largojë yndyrën duke pastruar poret dhe duke i zvogëluar ato
   • balancon pH e lëkurës duke qenë se lëkura ka pH natyror acid midis 5 dhe 6. Me larjen e fytyres debalancohet pH natyror. Toniku mundëson që pH te  rikthehet në normat e duhura më shpejt.
   • Mbron lëkurën dhe ndihmon  në ngushtimin e hapësirave ndërqelizore duke penguar futjen e papastërtive në lëkurë.

    

   I përshtatshëm për çdo lloj lëkure.

   Përdorimi:

   Aplikojeni në lëkurë të thatë me ndihmën e një letre pambuku dhe mos e shpëlani.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP