Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Thalia Sapun me Karrotë

Thalia Sapun me Karrotë

Regular price Lek 100 ALL
Regular price Sale price Lek 100 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Beta-karoteni në karota është një përbërës mbrojtës që shndërrohet në vitaminë A në trup. Ndihmon në riparimin e indeve të lëkurës dhe mbron lëkurën nga rrezatimi. Vaji i karotës i pasur me beta karoten, antioksidantë, vitamina A, E dhe C; Ka veti mbrojtëse, hidratuese dhe shëruese. Një nga vetitë e rëndësishme të vajit të karotës është se ai ndihmon në mbrojtjen e lagështisë së lëkurës dhe niveleve të yndyrës falë funksionit të tij pengues në lëkurë. Një tjetër avantazh i beta-karotenit në përmbajtjen e tij është roli i tij në zbardhjen e tonit të lëkurës. Mbroni dhe zbutni lëkurën tuaj ndërsa pastroni me një formulë sapuni bimor të fortifikuar me vitaminë E miqësore për veganët dhe me përmbajtje karrote. Ideale për pastrimin e lëkurës së ndjeshme dhe lehtësisht të irrituar.

Kujdesuni për bukurinë tuaj të shëndetshme me ekstrakte natyrale dhe përmbajtje të pastër të serisë së sapunëve Thalia Healthy Beauty...
View full details