Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Krem Trupi Për Strijat me Xhenxhefil dhe Boswellia

Krem Trupi Për Strijat me Xhenxhefil dhe Boswellia

Regular price Lek 2,100 ALL
Regular price Sale price Lek 2,100 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Krem trupi, ideal për parandalimin dhe luftimin e formimit të strijave. Jep elasticitet dhe ushqen thellësisht lëkurën falë xhenxhefilit,  Rrushit të biologjizuar, bajameve dhe ekstrakteve organike të Karrotës dhe Bambus. Nuk përmban alergjen.

SI PËRDORET:

Vendosni sasinë e nevojshme në lëkurë çdo ditë dhe masazhojeni me kujdes derisa të përthithet plotësisht.

* nga bujqësia organike

** pa alergjen

View full details