Sponge për makeup-IDUN Minerals

  Sponge për makeup-IDUN Minerals

  Lek 3,000
   DESCRIPTION
   Sponge për aplikimin e fondatinës të lëngshme dhe korrektorit, mund ta përdorni të thatë ose të lagur.
   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP