Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Sponge Profesional

Sponge Profesional

Regular price Lek 1,200 ALL
Regular price Sale price Lek 1,200 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Sfungjeri për  aplikimin dhe përzierjen e  fondatinës është një shpëtim. Sfungjerët e bëjnë aplikimin e fondatinës pothuajse të padukshëm. Mos harroni, të përdorni sfungjerin pasi ta lagni.

View full details