Solstråle All-in-one | Krem për fytyrën SPF 25 - IDUN Minerals

  Solstråle All-in-one | Krem për fytyrën SPF 25 - IDUN Minerals

  Lek 3,600
   DESCRIPTION

   Solstråle është produkti i parë  për lëkurën nga IDUN Minerals,me faktor mbrojtës nga rrezet e diellit dhe është zhvilluar për lëkurë të ndjeshme. Prandaj, mund të përdoret si një plotësues i rutinës ekzistuese të lëkurës, si një krem ditor ose si primer.Aplikojeni si hapin e fundit në rutinën tuaj të kujdesit ndaj lëkurës, ose para aplikimit te makeup-it.

   1. Primer: Përdoreni si primer për një përhapje më të mirë të makeup-it si dhe qëndrim më të gjatë të tij.

   2. SPF25: Mbron lëkurën nga dëmtimi i rrezatimit UVA dhe UVB. Aplikojeni mirë para ekspozimit në diell dhe përdoreni rregullisht për të pasur mbrojtje  nga  rrezet e dëmshme të  diellit.

   3. Parandalon: Nivelet e larta të antioksidantëve që përmban  përmirësojnë elasticitetin e lëkurës dhe mbrojtjen nga dielli si dhe  kundërshtojnë plakjen e lëkurës.

   30ml

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP