Multi Active Complex - Flokë të butë

  Multi Active Complex - Flokë të butë

  Lek 3,800
   DESCRIPTION

    Natyra na ka dhënë zgjidhje sesi të rigjallërojmë flokët dhe të parandalojmë rënien e tyre, duke i dhënë fuqi dhe forcë që nga rrënjët. 

   Kompleksi Multi Active

   • Trajtim specifik për flokët
   • I jep freski dhe volum flokëve

   Ky trajtim realizohet nëpërmjet   2 produkteve  njëri me bazë vajore  dhe  tjetri  me  bazë  ujore.

   Produkti  me bazë ujore

   • I pasur me ekstrakte aktive dhe biologjike
   • Rigjallëron rrënjët e flokëve
   • I ushqen dhe stimulon  rritjen

   Produkti me bazë vajore 

   • I përbërë nga vajra esencialë që forcojnë rrënjën
   • Clirojnë substanca ushqyese dhe pastrojnë lëkurën
   • Parandalojnë zbokthin dhe rënien e flokut
   • Produkt profesional  që i jep gjallëri dhe shëndet flokut tuaj

   Përdorimi:

   Për efikasitet më të lartë është e nevojshme të përdoren dy fazat në sinergji :

   -Përdoret  fillimisht  produkti vajor I cili aplikohet para përdorimit të shampos në rrënjën e flokut  (të lagur me parë) , masazhohet  në mënyrë që të performojë në skalp derisa të përthithet plotësisht dhe mbahet 5 minuta.Më pas vazhdoni procesin e larjes së flokut  me shampo .Lani  flokun me shampo dhe mbas saj aplikoni produktin me bazë  ujore në rrënjë përsëri.Përdoret 2-3 herë në javë maksimumi.  

    

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP