Si Kleopatra

  Si Kleopatra

  Lek 999 Lek 2,200
   DESCRIPTION
   Eyeliner ultra me minerale të pastra.

   55% ulje për vetëm 24 h !

   PERSHKRIMI

   Eyelineri me minerale nga IDUN Minerals  vjen në tre formula ultra të pastra të mineraleve. Lapsi jonë Kohl rrëshket  lehtësisht në aplikim dhe qëndron gjatë gjithë ditës  pa u zbehur

   Të gjithë  lapsat  e  IDUN  Minerals  janë  të testuar dhe janë të përshtatshëm  edhe për sy të ndjeshëm dhe  për përdoruese të lenteve.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP