Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Shkumë e Qendrueshme me Proteina Orizi

Shkumë e Qendrueshme me Proteina Orizi

Regular price Lek 1,400 ALL
Regular price Sale price Lek 1,400 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Shkumë e fortë, mbajtëse, ideale për stilimin e flokëve kaçurrelë dhe të valëzuar.  E pasur me përbërës organikë (oriz, liri, mel dhe lajthi), i jep forcim dhe percaktim flokëve. Nuk përmban alergjen.

 SI PËRDORET:

Shpërndani butësisht sasinë e kërkuar të produktit (1/2 e madhësisë së arrës) në mënyrë të barabartë në flokë të larë dhe të tharë me peshqir. Krehini dhe vazhdoni me tharjen e zakonshme. Për një rezultat optimal këshillohet të mos tejkaloni sasinë e aplikuar. Rekomandohet përdorimi i difuzionit. Tundeni para se ta përdorni.

 SUGJERIMET:

Ne e rekomandojmë aplikacionin te qendroje përmbys. Manipuloni flokët duke i modeluar për të ruajtur formën e tyre natyrale.

* nga bujqësia organike

** pa alergjen

View full details