Shkele syrin e bukur

  Shkele syrin e bukur

  Lek 99 Lek 300
   DESCRIPTION

   Laps definues për sy


   67% ulje për vetëm 24 h !


   PERSHKRIMI
   Siguroni një përkufizim të saktë pa dëmtuar zonën delikate të syve.
   Mund të përdoret për të arritur një pamje të shumëllojshme nga ajo sensuale deri tek ajo më ekstravagante.
   Aplikim i butë me ngjyrë të pasur dhe të qëndrueshme

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP