Shampo për flokë të dëmtuar

  Shampo për flokë të dëmtuar

  Lek 2,000
   DESCRIPTION
   • Shampo ushqyese dhe rigjeneruese
   • E përshtatshme për flokë të dëmtuar
   • Hidraton dhe riparon  flokët që nga rrënjët deri te majat
   • I jep ushqim dhe gradualisht strukturë të fortë
   • E pasur me ekstrakte biologjike të kivit dhe mjedrës
   • Me veprim  forcues dhe antioksidues
   • Mjalti biologjik dhe Aloe Vera ushqejnë deri në thellësi fibrat kapilare 

   Sjell hidratim të flokëve, që pasqyrojnë shëndet dhe vitalitet

    

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP